Algemene informatie

Welkomsmaaltijd eten ontbijt B&B Bed en Breakfast Vakantiehuis Italië Italie Italy Italia Romagna Appartamenten Apartments Luxerious Luxe Rust Natuur Zwembad Wandelen

Algemene informatie

 

Op deze pagina vind je wat algemene informatie over Casa Calénc. Zoals informatie over de voorzieningen en hoe je er kunt komen.

Algemeen

Afstand: 1230 km tot Venlo.
Vliegen: Bologna, Ancona en soms Rimini.
Aanbod: Twee zelfstandige appartementen met luxe keuken en badkamer. Casa Calénc 137 voor 2 personen en Casa Calénc 138 voor 2 tot 4 personen.

Voorzieningen

Privé zwembad. Terrassentuin met zonneterras en zonneweide. Tuin met natuurlijke schaduw.
Onze ontvangst:
– Bij aankomst word je wegwijs gemaakt in het appartement, de tuin en het zwembad.
– Er is bijna dagelijks iemand aanwezig om vragen te beantwoorden en om tips te geven over mogelijkheden van de streek. Of om een tafel te reserveren in een restaurant.
Internet: Beide appartementen hebben wifi (10 Mb/s). Deze winter wordt er glasvezel aangelegd.
Parkeren: Casa Calénc heeft een eigen parkeerterrein met schaduw.
Winkels: Binnen 6 km.
Bars: Een stevige heuvelwandeling op 3 km. Dorpsplein op 6 km.
Restaurants: Zes restaurants binnen een straal van 6 km. Van lokale Romagnoolse keuken tot zeer verfijnd. Eten zowel binnen als buiten in de schaduw.
Omgeving: Dagtrips naar Bologna, Ravenna, Rimini en Perugia en nog veel meer!

Onbezorgd aankomen

Als welkom staat er een fles wijn en water in de koelkast. En voor het eerste ontbijt staat er zelfgemaakte jam, eieren van onze kippen en een vers gebakken brood. Maar ook koffie, thee, suiker, olie, azijn, zout en peper zijn aanwezig in de keuken. Evenals afwasmiddel, gel voor de vaatwasmachine en vuilniszakken.

Als aankomstservice bieden we aan om de koelkast te vullen met heerlijke Italiaanse producten. De kosten worden verrekend op basis van werkelijk gemaakte kosten. Is het eerste gratis brood je goed bevallen, dan bakken wij daarna brood op bestelling.

Een kinderbedje of een extra matras regel je bij de boeking